Zygmunt Bauman – Modernitat líquida

El sociòleg Zygmunt Bauman va morir ahir 9 de gener, perdem un gran pensador i filòsof dels nostres temps. A través la seva conceptualització de la modernitat líquida podem fer una dramàtica lectura si em permeteu, de la nostra societat actual.

Deia Bauma: “Pràcticar l’art de viure, fer de la pròpia vida una “obra d’art” equival en el nostre món modern líquid a mantenir-se en un estat de transformació permanent, a redefinir-se perpètuament transformant-se (o si més no intentantar-ho) en algú diferent del que un ha estat”

Amor líquid, educació líquida, societat líquida són alguns dels seus conceptes més populars que han calat més profundement en la teorització i reflexió sobre el món actual, un món postmodern que ha perdut totes les certeses que en un altre temps articulaven la societat.

 

 

 

Bibliografia de Zygmunt Bauman. 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s