to happen (succeir)


PENSANDO NA VIDA

“El hombre occidental moderno tiene algunas ideas falsas sobre la naturaleza de la felicidad. El origen de la palabra (inglesa) resulta instructivo: happiness procede de la raíz verbal to happen (suceder), que da a entendre que nuestra felicidad es lo que sucede.” (Robert A. Johnson) 

Així, que el que succeeix és la felicitat? -ens podríem preguntar. És difícil emmarcar la paraula i el seu significat, sempre esmunyedissa la felicitat ha estat massa interpretada i reinterpretada, per això m’agrada molt més la paraula alegria com un estat propi de la polièdrica felicitat, i la tristesa i la por i la sorpresa i l’experiència de tants altres estats emocionals que ens constaten que estem vius, i si és així, que estem vius, que estem caminant en el transcurs del que succeeix, aleshores molt possiblement, si estem vivim amb intensitat aquestes experiències, podem dir que som feliços.

Cal viure amb serenitat tot aquest camí, perquè no es converteixi en un camí tortuós ple d’obstacles. Per tan, una de les claus de tot aquest procés és aprendre a viure amb intensitat i deixar anar amb cura.

Un petit regal:

Publicat per antonirocha

Psicòleg - psicoterapeuta antonirochalopez@gmail.com Tel. 606920689

Muchas gracias por tu comentario.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: