Psicoteràpia davant el Covid-19.

¡Hola espero que estigueu bé! Que aquest maleït virus no estigui fent mal a la vostra salut ni de les persones que estimeu. Sembla però que com a societat i de manera col·lectiva em de treballar per lluitar conjuntament i posar tots els esforços per la prevenció. Però la nostra salut també és psíquica i potser ara més que mai em de tenir cura dels nostres processos personals, dels nostres vincles amb les persones que estimem i també amb nosaltres mateixos. Hem de mantenir-nos conscients, presents sense deixar-nos arrossegar pel desànim, segurament és el moment de treballar-nos a nivell personal d’una forma més acurada . Per aquest motiu vull posar totes les facilitats possibles per mantenir les sessions psicoterapèutiques tant presencials com virtuals i acompanyar-vos com em anat fent fins al moment. 

Així doncs, us informo dels procediments a seguir per mantenir les sessions calendaritzades a nivell presencial.

D’altra banda, si estem confinats o s’ens impedeix per prevenció qualsevol tipus de desplaçament i no podem assistir a la sessió presencial, sempre que la salut ens ho permeti pasariem la sessió a On-line.

Si es tracta de poder desplaçar-nos emplenarem el certificat del link que adjunto.

Per sol·licitar certificat d’autoresponsabilitat de desplaçament a la consulta si us heu de moure del vostre municipi podeu accedir a aquest link.

https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Posarem en el quadradet : Causa de força major o una altra situació de necessitat justificada. (on caldrà posar : Visita a centre psicològic). Si cal també us puc fer arribar un certificat de visita signat.

En aquest altre link també pots trobar més informació relacionada.

Les noves tecnologies cada vegada més obren la possibilitat d’una comunicació més efectiva a través de la xarxa. Per aquesta raó també és possible combinar sessions individual presencials i on-line. Si és la primera vegada posa’t en contacte amb mi via correu electrònic antonirochalopez@gmail.com o via wasap i t’informaré dels passos a seguir. El primer contacte per informació del servei és gratuit. 

Per iniciar un treball on-line és indispensable escriure un correu i sol·licitar iniciar el procés per aquest tipus de treball i emplenar el qüestionari de sol·licitud que se us enviarà.  Un cop emplenat em posaré en contacte amb tu i conjuntament pactarien el treball a realitzar.

Pel que fa a les visites virtuals caldrà calendaritzar-les i us passaré un link per poder-nos trobar pocs minuts abans de la trobada. Generalment treballarem amb Meet però també podem fer servir altres plataformes Zoom o Wapssap. Si per les raons que siguin estem confinats i la salut ens acompanya aquelles visites presencials calendaritzades pasaran a virtuals en el mateix calendari i horari.

Si no em coneixeu teniu la possibilitat de fer una trobada virtual de presentació on us puc explicar alguns aspectes vinculats al treball que realitzo a nivell psicoterapèutic. Cal que m’escriguis a : antonirochalopez@gmail.com per concertar una trobada gratuita.

Us desitjo la major salut i els millors ànims per seguir endavant tot i les adversitats. Us deixo també una petita història. El bambú té moltes qualitats, utilitats i curiositats, una d’elles és que per tal de sostenir-se té unes arrels extenses que es consoliden amb el temps abans de qualsevol brot. Aquesta pot ser una bona metàfora del treball psicoterapèutic. Qualsevol treball intern ens permetrà ser més forts i flexibles davant de qualsevol repte que la vida ens posi al davant.

«Hace mucho, mucho tiempo, dos agricultores iban caminando por un mercado cuando se pararon ante el puesto de un vendedor de semillas al ver unas que nunca antes habían visto. 

Uno de ellos preguntó: ¿Qué semillas son estas?.

El mercader le respondió: son semillas de bambú, unas semillas muy especiales que vienen del lejano Oriente.

Ante la curiosidad, no pudo contenerse el agricultor y volvió a preguntar: ¿y por qué son tan especiales estas semillas?

El mercader le animó: si te las llevas y las plantas lo averiguarás, tan sólo necesitan abono y agua.

Finalmente, la curiosidad se impuso y los dos agricultores se llevaron  las semillas de Bambú, las plantaron, regaron y abonaron siguiendo estrictamente las instrucciones del mercader.

Tras un tiempo, los resultados no eran los esperados, apenas crecían y uno de los agricultores se dirigió al otro: el mercader nos ha engañado, esto no crece, así que no seguiré regándolas ni abonándolas.

Pero el otro agricultor pensó que no tenían nada que perder, de manera que decidió hacerse cargo y seguir manteniendo las semillas.

El tiempo pasaba y aquello seguía sin dar sus frutos.

Pero un buen día, cuando el agricultor estaba ya a punto de tirar la toalla y dejar de cultivarlas, se sorprendió al encontrarse que el bambú había crecido alcanzando una altura de 30 metros en tan solo 6 semanas».

Muchas gracias por tu comentario.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: