Qui sóc?

Toni Rocha ANTARA  copy

Benvolguts/des sóc en Toni Rocha, psicòleg terapeuta d’orientació humanista. La meva formació com a psicòleg i sociòleg es complementa per analitzar el món en que estem vivint i com les persones ens hi incerim per crèixer cada dia una mica més. El meu treball  s’orienta a capacitar per respondre d’una manera saludable les demandes de l’entorn i respondre a les necessitats moltes d’elles vinculades a les relacions amb els altres, familiars, parella, fills, a la feina i amb un mateix.

Treballo de manera eclèctica a través de diferents escoles (Gestalt, AT, PNL…) totes elles en el marc de la psicologia humanista. Depenent de les demandes i necessitats de la persona o grup que sol·licita l’acompanyament en un procés terapèutic treballo amb una o altre línia, partint de la base que cadacú de nosaltres és únic i irrepetible.

Confio plenament en les potencialitats de les presones. En les seves capacitats per trobar les eines indispensables per sortir de qualsevol situació d’una forma satisfactòria. Així doncs, en el procés psicoterapèutic conjuntament anirem trobant les respostes necessàries i les accions més oportunes a cada moment.

Com a professional fa alguns anys que treballo en teràpies individuals i de parella. D’altra banda he participat i participo en molts projectes psicosocials relacionats amb infants i joves, amb persones amb discapacitat, portant també supervisions d’equips ben diversos i oferint cursos i formació relacionats amb el creixement personal tant a grups com a empreses.

————————————————-

Psicòleg general sanitari.

Llicenciat en Psicologia
Postgrau en intervenció en menors en risc i exclusió social, URV.
Llicenciat en Sociologia, UAB
Màster en Programació Neurolingüística, Institut Gestal

Curs de postgrau d’atenció al dol i la mort.
Màster en Psicioteràpia integradora Humanista, Institut Erich Fromm
Màster en neuropsicologia, UOC

Supervisor d’equips educatius de Centres oberts i Centres residencials de joves i adolescents a SUARA Coop.

Coordinador del materials psicopedagògic per la sensibilització de joves adolescents al voltant del Ciberassetjament.   http://www.ciberassetjament.cat/#

Coordinador de projectes de cooperació Internacional a Senegal, Marroc i Colòmbia durant els anys 2007-2017, alguns d’aquest són:

Ampliació de l’Escola de Diatok al Senegal. El projecte implicava la formació en tècniques constructives a joves senegalesos. Es tractava d’un projecte de cooperació directa de l’Ajuntament de Vic en el que intervé, a més dels arquitectes de l’Aula Oberta del Col·legi, l’ONG Espais Humans. 2017

Projecte de prevenció sanitària a les comunitats del districte de Thionk Essil (Senegal) . El projecte anava encaminat a la prevenció sanitària de les malalties més prevalents d’una zona del sud de Senegal, a saber, la malària, malalties respiratòries (tuberculosis), malalties digestives i malalties de transmissió sexual en un context determinat, les comunitats que pertanyen al districte de Thionk Essil.

Coordinador del projecte al Marroc per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat del centre Association de qualifications d’Handicap qui atent a persones de tota la zona de Ksar el Kebir i les seves regions.

Kanaamo és un projecte de cooperació al Senegal, amb el suport de l’ajuntament de Vic i Diputació de Girona per l’empoderament de les dones d’una cooperativa agrícola.

Coodirector del material multimèdia “Tots som afectats”, any 2007, relacionat amb la sensibilització de la malaltia de la Sida a l’Associació Anti-sida de St. Feli de Guíxols.

Col•laborador en l’estudi, “Pobresa i marginació a Palafrugell” dirigit per Jordi Feu i Xavier Besalú de la UdG. Any 2005

Organitzador del curs: “Intervenció social comunitària al Baix Empordà”. Any 2003.

Investigació sobre mercat laboral : “Dificultats d’inserció laboral en dones majors de 40 anys, joves i aturats de llarga durada a la comarca del Baix empordà” encarregat per l’Associació suport a la Dona de Palafrugell, 1998

Coordinador de l’Estudi “Els maltractaments en l’àmbit domèstic”, publicat per l’Institut Català de la dona.
Coordinador del Programa sobre Inserció Socio-laboral de l’Associació Suport a la Dona.

Ponència sobre maltractament en el congrés del 14 de març de 1998 a Begur, amb el títol de :“Violència emmascarada”. En representació de l’equip técnic de l’associació Suport a la Dona. Va asistir la Sra.Joaquima Alemany, presidenta de l’Institut Català de la dona.

Si us voleu posar en contacte amb mi ho podeu fer a través del tel. 606920689  o bé escriure a antonirochalopez@gmail.com

Muchas gracias por tu comentario.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: