Sesions i preus

PENSANDO NA VIDA

Sessions de teràpia individual

A través d’un treball individual i acompanyat pel terapeuta establirem un espai de trobada confidencial que ens permeti explorar aspectes que el client cregui convenients amb la voluntat de contribuir al seu benesar psicològic davant la demanda que es plantegi. En aquest espai, el client treballarà per afrontar les problemàtiques o situacions que l’impedeixen un creixement i una vida satisfactòria a nivell socio-emocional. A través d’aquest procés, terapeuta i client exploraran noves possibilitats de realització personal.

Les sessions individual solen durar uns 55 min i amb una freqüència setmanal o quinzenal pactades entre client i terapeuta.

Sessions de teràpia de parella

Reflexionant-en-parella-a18421839

A través de la teràpia de parella, els membres de la parella es comprometen a un treball individual en relació a un mateix i la parella. També a un treball de parella per mirar de posar llum sobre aspectes relacionats amb la solució de conflictes.  Així doncs, partint del compromís per la millora de la relació, es treballarà per una millora en l’escolta, la millora del diàleg i la comunicació interpersonal. La darrera voluntat tindrà difernts aspectes que caldrà considerar tot i que voldrem revisar vells acords i proposar-ne de nous, per contruir junts, revisar els projectes de la parella i els personals… si s’escaul.

Prendre consciència de les coses que estem fent junts perquè les coses no estiguin funcionant com dessitjarieu.
Adonar-nos que la responsabilitat és de tots dos, no només d’un.

Aprendre a expressar les nostres necessitats de manera clara.
Aprendre que el o l’altra és algú diferent a nosaltres i que, per tant, les seves necessitats són diferents.
Comunicar d’una manera més important en què els missatges que li enviem la nostra parella siguin més clars.
En aconseguir una millor comunicació, tinguem més la possibilitat que l’altre estigui disposat a ajudar-nos.
A canviar les exigències cap a la nostra parella per peticions.
A modificar el sentir obligats a donar alguna cosa en la relació a fer-ho com un regal a la persona que estimem perquè és important per a ell o per a ella i l’ajudarà a curar ferides o cobrir necessitats molt antigues.
A canviar la percepció que la parella és una lluita de poder i veure la nostra relació com una possibilitat de col · laborar junts per ser feliços.
A adonar-nos que en la relació es conjunten dues individualitats i una tercera entitat, la relació, i per tant cal atendre tres tipus de necessitats diferents, la de cada un i les necessitats de la parella en si, que són molt diferents a les individuals.

Les sessions de parella tenen una durada de 75 min amb una freqüència setmanal o quinzenal.

———————————————————————————–

Els preus són a partir de 45 euros sessió individual. S’accepta també intercanvi i moneda social. El preu però no ha de ser un impediment per un treball terapèutic i es poden arribar a acords puntuals depenent de la situació personal de cadascú.

Muchas gracias por tu comentario.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: