Teràpia de parella

Reflexionant-en-parella-a18421839

Moltes vegades és difícil de trobar solucions a problemes que es trobem enquistats de fa molt de temps. Potser ho has provat tot, potser penses que ja res té solució. En aquest cas possiblement sigui un bon moment per iniciar un procés  psicoterapèutic de parella i veure amb més claretat el que està passant per poder pendre les desicions més oportunes a cada moment, amb claretat, honestitat i de manera adulta.

Possiblement el que passa és que estem desbordats per tot el que està passant o simplement ens volem conèixer millor, veure què ens passa com a parella i com la nostra relació pot afectar a terceres persones com els fills si n’hi ha o la família extensa.

També potser que només volguem conèixer quins són els nostres punts forts i quins els nostres punts més febles. Potser simplement volem reforçar la parella o potser tancar una etapa. Potser no tenim res clar i simplement volem un assessorament un punt de vista fora de la parella.

Totes aquestes i moltes altres són les raons que apropen parelles i persones que estan vivint un moment de dificultat en la seva vida, possiblement amb la voluntat de posar llum a punts que no estan clars però que incideixen en la relació afectant-la notoriament.

Si aquest és el teu o  cas o el de la teva relació actual, em pots trucar i mirem de buscar una estona per parlar-ne.

antonirochalopez@gmail.com o trucant o via wassap al tel. 606920689

Muchas gracias por tu comentario.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: